Палітра популярних відтінків 2017

22 Февраля 19:18:03 Розділ: Новини

Який колір зараз у моді? Незвичайні колірні рішення Інституту кольору Pantone 2017!

Модні кольори сезону 2017 року – це ціла палітра соковитих та натуральних кольорів як яскравих, так і пастельних відтінків. Класичні кольори: білий, чорний, синій, червоний у 2017 році стали яскравішими та глибшими та виразнішими, а пастельні відтінки набули нового модного звучання. Різноманітна багата палітра фарб дозволяє підібрати кожній модниці саме той колір в одязі, який їй личить, при цьому бути в тренді і поєднувати між собою модні відтінки 2017 року.

Модні кольори та відтінки 2017 року за версією Pantone Color Institute

Авторитетний та найвпливовіший фахівець у галузі кольору та колористики Інститут кольору Пантон, на думку якого орієнтуються відомі світові дизайнери та модельєри, пропонує свій Топ-10 наймодніших відтінків 2017 року. Який колір зараз у моді 2017? За їхньою версією цьогорічним модним трендом будуть яскраві, насичені природні кольори. Фаворитами є інтенсивні сині відтінки та земляні природні тони (гірчичний, бежевий, сірий), а також яскравий червоний. Всі модні кольори сповнені енергії, оптимізму, надають впевненості у власних силах та надійності. Незважаючи на те, що модні кольори та відтінки від Пантона абсолютно різні, вони чудово поєднуються між собою, а також між нейтральними, класичними кольорами.

Фаворит 2017 року, що займає перше місце в модній палітрі, – насичений синій колір з легким серпанком, який отримав назву Riverside (берег річки). Це базовий трендовий універсальний колір, який використовується модними будинками для пошиття верхнього одягу, ділових костюмів та створення повсякденного одягу. Відтінок «берег річки» — стриманий, благородний, викликає довіру та асоціюється зі стабільністю та умиротворенням. Прекрасно поєднується з іншими відтінками синього: блакитним, бірюзовим, а також іншими модними кольорами цього сезону. Багато колекціях модних дизайнерів, таких як Sonia Rykiel , Zac Posen, Trussardi відтінок Riverside – основний колір колекції.

Наступний популярний відтінок Airy Blue (повітряний блакитний). Це чистий, невагомий та повітряний відтінок, який доречний як у повсякденних ансамблях, наприклад, для верхнього одягу, так і для вечірнього вбрання. Вишуканий і ніжний колір, ніби сяє зсередини, його можна порівняти з чистим небом у морозний день, виглядає благородно та витончено.

Вишуканий відтінок смарагдово-зеленого кольору Lush Meadow (пишний луг), що нагадує пишний соковитий луг і травневе листя. Багатство та елегантність тону дозволяє створити актуальний свіжий образ, підкреслити білизну шкіри та рум'янець, зробити виразним погляд. Колір привертає увагу, гармоніює з глибоким чорним, темно-фіолетовим і навіть червоним і помаранчевим, особливо підійде рудоволосим дівчатам або брюнеткам.

Сірий колір та його численні відтінки з року в рік не втрачають своєї актуальності. У 2017 році Pantone представляє новий глибокий відтінок сірого Sharkskin (шкіра акули). Він асоціюється із похмурим осіннім чи зимовим небом, із мокрим асфальтом мегаполісу. Сірий колір ідеальний для створення стильного монохромного образу, його використовують дизайнери для верхнього одягу з твіду або вовни, затишних, теплих речей з кашеміру, для виробів з хутра. Особливо елегантно та благородно виглядає «шкіра акули» на виробах із матовою фактурою. Колір універсальний і поєднується з будь-якими відтінками палітри 2017. Найвдаліше його поєднання з відтінком airy blue.

Неординарний та таємничий колір Warm Taupe (теплий тауп) складно охарактеризувати, оскільки в ньому поєднуються кілька відтінків: коричневий, сірий та бежевий. Від того, якого відтінку є більше, залежатиме насиченість кольору. Чим більше сірого – тим він холодніший, витонченіший, чим більше коричневого та бежевого, тим колір м'якший і тепліший. Колір підійде будь-якому типу зовнішності. Як правило, дизайнери використовують неординарний відтінок для речей осінньо-зимового сезону: в'язаних затишних трикотажних виробів та для верхнього одягу, надаючи модному образу витонченості та аристократичності.

Viber Замовлення дзвінка - eTkaniЗамовити
дзвінок

Залишіть Ваш номер телефону
і протягом 5 хвилин ми Вам передзвонимо

Ваш телефон: 067 000 00 00

Закрити