Як прикрасити сукню гіпюром

22 Марта 21:47:37 Розділ: Корисне

Гіпюр

Щоб сформувати тендітний і водночас граціозний образ, рекомендується одягнути ніжну гіпюрову сукню. Воно дозволить підкреслити романтичність та чутливість образу. Тонке мереживне плаття не приховуватиме чудових обрисів вашої фігури, а також форм тіла. Гіпюр надає образу спокусливості. Така сукня буде чудовим варіантом як у повсякденному житті, так і при відвідуванні урочистих заходів. Але при виборі потрібно розуміти, які сукні зараз перебувають у моді та врахувати те, наскільки вдало вони поєднуються із взуттям та іншими аксесуарами.

Ідеального образу гіпюрової сукні поки що не існує. Дизайнери пропонують цікаві моделі цих суконь, застосовуючи при розробці оригінальні компоненти декору, фасони та інші елементи. У такій сукні ви виглядатимете дуже скромно, але в цілому образ виходить розкішним і жіночним.

Якщо ви бажаєте виглядати вкрай привабливо, то віддайте перевагу платтям без підкладки. З недавнього часу величезну популярність набули сарафани, блузки та сукні-футляри. Як і раніше, в моді залишаються поєднання чорного, сірого, а також білого. Вибираючи сукню пам'ятайте, що вона вимагає правильного підбору аксесуарів та взуття. Скромна сукня при правильному підході до створення образу підкреслить вашу індивідуальність. До того ж можна додатково прикрасити сукню власноруч.

Зараз гіпюр активно використовується при створенні модних образів. Варто виділити такі модні тенденції, якими можна скористатися для самостійного прикраси сукні:

    Знімні комірці, які можуть бути зшитими, мереживними або в'язаними гачком;
    Різноманітні банти, м'які та виконані в строгому стилі, монохромні та яскраві, вузькі та досить широкі;
    Стильна обробка стразами;
    В якості відлітних тканин (шарфи, накидки тощо) можна використовувати напівпрозорі матеріали.

Як прикрасити сукню гіпюром

Якщо ви бажаєте прикрасити свою сукню, слід дотримуватися низки простих рекомендацій:

    Якщо ви розміщуватимете кілька декоративних компонентів, то вони повинні добре підходити не тільки до сукні, але й поєднуватися між собою;
    З легкими тканинами поєднується відповідне оздоблення;
    Виконувати роботу потрібно з граничною обережністю;
    Дотримання почуття міри, прикрас не повинно бути надто багато.

Чорна сукня найкраще підійде для творчості. Деякі сукні виходять настільки красивими, що не потребують додаткового оформлення. Знімний комірець, виконаний у різноманітних стилях, стане чудовим доповненням вбрання. Таким чином ви підкреслите свою індивідуальність та чудовий стиль, але при цьому сильно не витратитеся.

Viber Замовлення дзвінка - eTkaniЗамовити
дзвінок

Залишіть Ваш номер телефону
і ми вам передзвонимо сьогодні після 9:00

Ваш телефон: 067 000 00 00

Закрити